Häät – Yksi elämän kohokohdista

Morsian hääpuvussaan on hääjuhlien itseoikeutettu keskipiste. Hääpuvun valintaan käytetään paljon aikaa ja vaivaa, onhan mielikuva hääpuvusta syntynyt usein jo nuoruudessa. Näin myös sulhasen juhlapuvun on välttämätöntä nousta tilanteen tasalle, jottei suuri päivä jäisi asultaan toispuoleiseksi.

Sekä juhlien teema että sulhasen persoona vaikuttavat tietenkin puvun valintaan. Tyylin on tuotava kantajansa luonne esiin.

Ole ajoissa

On tärkeää hankkia hääpuku ajoissa. Häitä edeltävä aika järjestelyineen on usein kiireistä ja jännitystä täynnä. Pukuostoksille kannattaakin tulla viimeistään kaksi kuukautta ennen hääpäivää. Näin vältytään viimeisten viikkojen hermoiluilta ja voidaan keskittyä itse juhlan suunnitteluun.

Ennen liikkeeseen saapumista kannattaa miettiä tyyliseikkoja sekä kokonaisuutta etukäteen. Halutaanko puvun olevan klassisen virallinen vai kenties yllätyksellinen? Kuvaesimerkit ja idealistat kannattaa ottaa mukaan. Manschettissa nämä ajatukset ja jopa villitkin ideat jalostuvat vaatteiksi vuosien ammattitaidolla.

Mikään ei ole liian uniikkia meille

Mikäli toiveissa on löytää jotain aivan uniikkia, Manschettin mittatilauspalvelu tarjoaa mahdollisuuden luoda unelma-asu laajassa tyylivalikoimassa kaikenmuotoisille kehoille. Kangasvalikoimamme on laaja sisältäen elegantteja sekä jännittäviä juhlapukukankaita maailmankuuluilta italialaisilta, ranskalaisilta ja englantilaisilta kutomoilta.

Tervetuloa Manschettiin luomaan elämäsi juhlapuku!