TOIMITUS JA PALAUTUS

Toimitusaika: 2-7 arkipäivää 
Toimitustavat: toimitamme kaikki tilaukset Pakettikauppa.fi kautta. Tilaukset tuo perille Matkahuolto ja Posti. Toimitamme kaikki tuotteet myös maailmanlaajuisesti.
Toimituskulut Suomessa: 7,90 € (nouto Postin tai Matkahuollon noutopisteestä) tai 14,90 € (kotiinkuljetus). Yli 100 € ostoksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen lähimpään noutopisteeseen. Suomen ulkopuolelle toimitettaviin tilauksiin lisätään aina toimituskulut.

PALAUTUS JA REKLAMAATIOT

14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus normaalihintaisille, käyttämättömille ja myyntikelpoisille tuotteille. Palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita, asiakkaan toivomusten mukaan muokattuja tuotteita, alusvaatteita tai hygieniatuotteita Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä meihin saadaksesi palautuskoodin. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

100 % TURVALLISET MAKSUTAVAT

Varmistamme turvallisen maksun. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun meille. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Voit maksaa kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta, luottokorteista toimivat Visa, Mastercard ja American Express, sekä mobiilimaksutavoista MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay.

OTA YHTEYTTÄ

Manschett 
Yliopistonkatu 13, 20100 Turku
Kauppakeskus Skanssi, 2. krs, 20730 Turku