VARAA AIKA

Missiomme on tyylivallankumous. Haluamme vahvistaa ja kehittää suomalaisten miesten pukeutumiskulttuuria. Jotta jokainen voi olla tyylikäs omalla persoonallisella tavallaan.

Palvelemme sinua niin mittapuku-ja hääpukuasioissa kuin myös tyylitarpeittesi karttoittamisessa, uuden tyylikkään työasun tai vaikka koko uuden tyylisi luomisessa. Halutessasi voimme suunnitella koko tai osan vaatekaappiasi uusiksi, käyttäen hyviä ja potentiaalisia, jo olemassa olevia vaatekappaleitasi uusien asukokonaisuuksien luomiseen. Otamme huomioon toiveesi työn, vapaa-ajan, juhla/edustustilaisuuden, taloudellisen tilanteen ja muiden yksityiskohtien suhteen.Tarjoamme rautaisen ja tarkan ammattitaitomme sinua ja tyyliäsi ajatellen!

Suosittelemme varaamaan ajan mittatilaukseen tai tyylitarpeittesi kartoittamiseen ja tyylisi suunnitteluun pian, jolloin voimme käydä läpi toiveesi ja tarpeesi. Toimitusaikamme mittatilaustuotteille on tällä hetkellä noin 4-6 viikkoa. Kiireellisissä tapauksissa voi toimitus onnistua jopa 12 arkipäivässä, jonosta riippuen. Välttääksesi jonot, suosittelemme tekemään kevään ja kesän tilaukset jo heti joulun jälkeen.

Varaa aika asiantuntijallemme tästä

Tarjoilemme aina jotain hyvää, joten ilmoita samalla myös allergioista/ruokarajoitteista ja henkilömäärä! Tämä mielekäs ja laadukas prosessi on kuin matka luksusauton takapenkillä, jossa sinulla on mahdollisuus valita: Sport, Eco, Business tai Ceremony ajo-ohjelma! Tervetuloa Manschettin ylelliseen matkaan!